De trainers

Noortje Muselears,
toegepast neuropsygoloog

"Practice what you preach"

Kinderen en jongeren leren de hele dag door. Door te imiteren en uit te proberen, door letterlijk te vallen en op te staan, legt hun brein elke dag nieuwe verbindingen. Het is voor mij een ideaalbeeld als we dat natuurlijke leervermogen van kinderen actief blijven stimuleren.

Ik ben opgeleid in de medische neuropsychologie en heb een ruime ervaring in onderwijsland. Door die combinatie maak ik gemakkelijk de vertaalslag naar docenten. Naar jou, dus. Ik ben nieuwsgierig hoe jij dénkt over iemands ontwikkelvermogen en wat jij zégt en dóet in de klas om dat vermogen aan te spreken. Het is mijn passie om mogelijke blokkades hierin op te sporen en om te buigen door middel van neuropsychologische inzichten.

Want plezier hebben in leren, je tanden zetten in een uitdaging en je niet af laten schrikken als iets niet meteen lukt: dat is de leermodus die ik jouw leerlingen gun. En jij volgens mij ook!

NMN werkt alleen met neuropsy’s als trainer die naast de herseninzichten ook als geen ander weten wat het voor tijd en energie kost om ook onze eigen hersenpatronen aan te gaan passen. Zij weten daar als geen ander in te begeleiden

CONTACT

Noortje Muselaers
Neuroconsultancy
06 16 305 965
info@neuroconsultancy.nl
KVK 62170309 Nederland
  • LinkedIn - White Circle
  • YouTube - White Circle
Mees.jpg